Képviselő-testületi ülés összefoglaló 2023. október

A Torbágy Római Katolikus Plébánia képviselő-testülete október 11-én ülést tartott. A megbeszélésen az alábbi kérdéseket tárgyalták meg:

  1. Napelem telepítés – szerződéskötés – fűtő klímatelepítés a plébánia épületében A képviselő-testület egyhangúlag elfogadta 6 kW teljesítményű napelem rendszer telepítését a plébánia épületében. Hogy a megtermelt áramot fel tudjuk használni, és a fűtési költségekkel takarékoskodjunk, fűtő klíma berendezések telepítését tervezzük. A szükséges költségkeretet egyhangúlag megszavaztuk.
  2. Programok előzetes bejelentése a templomban és a plébánián A templomban, illetve a plébániaépületben szerveződő programokat kérjük Wittmann Andreának bejelenteni, aki azt az eseménynaptárban rögzíti. Az eseménynaptár nyilvános, az interneten megtekinthető.
  3. Képviselő-testületi lelkinap A képviselő-testület tagjai számára lelkinapot tervezünk, az időpontról később döntünk.
  4. Adventi programok December 17-én, vasárnap 19 órakor a Pászti Miklós Vegyes Kórus tart karácsonyi hangversenyt templomunkban. Tervezzük az Egyházközség részvételét a Biatorbágy Város adventi koszorúja gyertyagyújtásán.
  • 4 038