Képviselő-testületi ülés összefoglaló 2023. április

A Torbágy Római Katolikus Plébánia képviselő-testülete ápr. 12-én ülést tartott. A megbeszélésen az alábbi kérdéseket tárgyalták meg:

  1. Kertrendezés a plébánián Ápr. 15-én, szombat 9 órára várjuk a plébániára a kertrendezésre vállalkozókat kerti szerszámokkal. Esőnap ápr. 22.
  2. Következő hetek eseményei

Scola találkozó 04. 22. szombat A részletes programot külön hirdetjük.

Anyák napja 05.07. vasárnap A vasárnapi szentmisék után a gyermekek egy szál virággal köszöntik az édesanyákat, nagymamákat.

Elsőáldozás 05. 20. szombat 11 óra A Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola 3. osztályos tanulóinak elsőáldozása.

  1. Pünkösdi imakilenced A korábbi évek gyakorlatának megfelelően, máj. 19-27. között, 9 estén át imakilenced segítségével készülünk pünkösd ünnepére. Máj. 3-án, szerdán 19 órára várjuk a plébániára azokat, akik érdeklődnek az imakilenced iránt, illetve vállalnák 1-1 este vezetését.
  2. Nyári plébániai hittantábor Alsó tagozatos gyermekek részére idén is szervezünk nyári tábort a plébánián. A részletekről később adunk tájékoztatást.
  3. Napelemrendszer, és hűtő-fűtő klímarendszer telepítése a plébánia épületében Az igen magas energiaköltségek miatt a plébániaépületben napelemrendszer, és hűtő-fűtő klímarendszer telepítését tervezzük.
  4. A plébániaépület biztosítási szerződésének aktualizálása A plébániaépületében az utóbbi években számos értéknövelő beruházás történt. Emiatt, ill. a biatorbágyi ingatlanok értéknövekedése miatt szükség van a meglevő biztosítási szerződés aktualizálására.
  5. Beszerzések Az irodai munkához elengedhetetlen új multifunkciós nyomtató, szkenner, fénymásoló készülék beszerzése. További poroltó készülékek vásárlása javasolt a templomba és a plébániára, a meglevőknél pedig indokolt az időszakos felülvizsgálat.
  • 4 026