Képviselő-testületi ülés összefoglaló 2021.márc.

Összefoglaló a képviselő-testület márc. 10-i online üléséről

  1. Járványhelyzet Az Egyházmegyei Hatóság a járványügyi előírások (maszkviselés, védőtávolság, fertőtlenítés) szigorú betartásával engedélyezte nyilvános szentmisék megtartását. A képviselő-testület döntött on-line közvetítésekre, kivetítésekre alkalmas professzionális kamera beszerzéséről, mely nemcsak járványhelyzetben, hanem jeles templomi eseményeken (elsőáldozás, Veni Sancte, Te Deum, stb.) is hasznos lehet.
  2. Nagyheti szertartások A járványhelyzet miatt lehetetlen előre tervezni. A képviselő-testület figyelemmel kíséri az állami és egyházi hivatalos előírásokat, és márc. 24-én rendkívüli ülésen dönt a nagyheti szertartások rendjéről.
  3. Wifi hálózat kiépítése a plébánián A hivatalos munkákhoz, és a – remélhetőleg mihamarabb beinduló – közösségi élethez szükséges Wifi hálózat kiépítése a plébánián. Költséghatékony megoldást tervezünk.
  4. Pince burkolás Szeretnénk befejezni a plébánia pince burkolását kb. egy hónapos határidővel. A burkoló anyag kiválasztásával kapcsolatban egyeztetés zajlik.
  5. Plébánia kertrendezés Áttekintjük, milyen tavaszi teendők vannak a plébánia kertben.
  • 4 028