Képviselő-testületi ülés összefoglaló 2020.szept.

A Torbágy Római Katolikus Plébánia képviselő-testülete szept. 9-én ülést tartott. A megbeszélésen az alábbi témaköröket tárgyalták meg:

  1. Templom búcsú A képviselő-testület a járványhelyzet miatt sajnálattal lemondta a szept. 13-ára meghirdetett templom búcsú plébániára tervezett programjait. A szept. 12-i Ars Sacra keretében tervezett esti előadást megtartjuk. A képviselő-testület áttekintette a szükséges járványügyi óvintézkedéseket a templomban (maszk viselése, ülésrend, fertőtlenítés, padok-székek elhelyezése a templom előtt, kihangosítás biztosítása).
  2. Lelki nap a kiengesztelődésről A járványhelyzet miatt a lelki napot később, kedvezőbb körülmények között szeretnénk megtartani.
  3. Pince felújítás A képviselő-testület megtekintette a plébánia pince közösségi tér helyiségeit, kiválasztotta a legesztétikusabb padlólap burkolatot.
  4. Óvodás hittan  A hitoktatók a járványhelyzet miatt nem az óvodákban, hanem a biai, illetve torbágyi plébánia épületében szeretnének óvodás hittan foglalkozásokat tartani.
  5. Kedd esti felnőtt hitoktatás  Tájékozódunk, hogy a rendszeres résztvevők személyesen vagy online szeretnének a hitoktatásban részt venni.
  • 4 028