Torbágyi Hírek 2020.09.20. Évközi 25.vasárnap

 

szept. 22. kedd 18.oo – szentmise
szept. 26. szombat 18.oo – szentmise
szept. 27. vasárnap   8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • Kedden 18.30-tól a Szent Efrém Férfikar szakrális énekeit hallgathatjuk.
  • Csütörtök délelőtt 10-12-ig a baba-mama klubba várják a kisgyermekes édesanyákat és gyermekeiket a plébánián.
  • Óvodás hittanfoglalkozásra lehet jelentkezni szeptember hónapban a szentmisék után a sekrestyében. István atyával, Péter atyával és Hingyi Ildikó intézményvezetővel egyeztetve, ebben a tanévben a foglalkozásokat a plébániákon (torbágyi és biai) tartjuk. Bővebb információ: Fehér Margit katekétánál 30/70 95 233
  • A karitász kedvezményezettjei számára testvéreink a kijáratoknál található dobozokban helyezhetik el adományikat. Anyagi lehetőségeinkhez mérten lemondásainkból támogassuk a nehezebb helyzetben élőket!
  • Köszönjük Testvéreink gondosságát, akik a 2020. évi egyházfenntartási hozzájárulásukat már befizették. A hozzájárulás befizetését név szerint nyilvántartjuk, mértéke a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ajánlása szerint az éves nettó jövedelem 1%-a. A 2020. évi egyházfenntartási hozzájárulást postai csekken is befizetheti, aki ezt eddig még nem rendezte vagy átutalás is indítható. Postai csekket a bejáratoktól lehet elvinni. Kérjük, minden esetben adja meg a közleményben nevét és címét! A plébánia bankszámlaszáma a csekken, a Torbágyi Hírekben és templomunk honlapján is megtalálható. Egyházfenntartási hozzájárulás fizetésére bátorítjuk azokat a testvéreinket is, akik nem régóta látogatják Torbágyon a szentmiséket. Számukra javasoljuk az egyházközség nyilvántartásába történő regisztrációt és a kisebb közösségeinkhez való csatlakozást is. Űrlapot a sekrestyében kérhetnek.
  • 4 006