Képviselő-testületi ülés összefoglaló 2019.márc.

A Torbágy Római Katolikus Plébánia képviselő-testülete 2019. március 13-án tartotta meg havi ülését. A megbeszélésen az alábbi témaköröket tárgyalták meg:

  1. MiNEK, KiNEK, MindenkiNEK 2019. április 3-án 19 órakor Dr. Fábry Kornél atya tart tájékoztatót a 2020. évi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról a templomban.
  2. Nagyböjti lelkigyakorlat 2019. április 5-6-án Janig Péter atya vezetésével szervezünk lelkigyakorlatot. A részletes programot hirdetjük.
  3. Fűzfasátrak A képviselő-testület átgondolja, milyen megoldásokkal tudja biztosítani a templomparkoló melletti füves téren a fűzfasátrak gondozását, locsolását.
  4. Ars sacra – 2019. szeptember 14. Két rendezvénnyel szeretnénk csatlakozni az országos rendezvénysorozathoz: délután német nemzetiségi kórus találkozó lesz. 19 órakor Baracza Szabolcs tart előadást a műemlék oltár restaurálásáról
  5. Tóthné Magasföldi Rózsa előadás sorozata A sikeres előadás-sorozaton 11 fő vett részt. A képviselő-testület egyben állást foglalt a hasonló rendezvények anyagi támogatásának feltételeiről.
  6. Közösségi kommunikáció Jól működik az egyházközség honlapja a megújult platformon. A facebook csoport anyagainak karbantartására szerkesztőség alakult.
  7. Egyebek További 10 pontban tárgyalta meg a képviselő-testület a liturgiával, a templom, a plébánia, és ezek környezetével kapcsolatos apróbb feladatokat.
  • 4 006