Torbágyi Hírek 2019.03.31.

Nagyböjt 4. vasárnapja

ápr. 2. kedd 18.oo – szentmise
ápr. 4. csütörtök 18.oo – igeliturgia
ápr. 5. péntek  17.oo – keresztút

18.oo – szentmise

ápr. 6. szombat 10.00 – szentmise

18.oo – szentmise

ápr. 7. vasárnap  8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • Tartósélelmiszer adományainkat még jövő hét végéig elhelyezhetjük az oltár előtt. Örülnénk étolaj, cukor, rizs, édesség, kávé, tea, kekszféle, tészta, csokoládé adománynak. A torbágyi karitász és a rászorulók nevében hálásan köszönjük mindenki felajánlását!
  • Kérjük Testvéreink anyagi segítségét a templom húsvéti virágdíszítéséhez. A hozzájárulásokat a bejáratok mellett található gyűjtődobozokban helyezhetjük el. Az oltáregylet nevében köszönjük!
  • Kedden fél 8-9-ig folytatjuk az evangéliumról szóló elemző beszélgetésünket a plébánián. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Szerdán 19 órától Fábry Kornél atya lesz vendégünk a templomban, aki a 2020. évi NEK-ről fog tájékoztatót tartani NEK-ünk. Az Együtt az úton találkozás-sorozat erre a napra meghirdetett, nagylelkűségről szóló alkalma ápr. 24-én kerül megrendezésre.
  • Elsőcsütörtök lesz, igeliturgiában imádkozhatunk papi és szerzetesi hivatásokért!
  • Pénteken és szombaton nagyböjti lelkigyakorlatot tartunk templomunkban. Pénteken 17.00-tól kezdődik a keresztút, 18.00-tól elsőpénteki szentmise lesz, melyben Janig Péter atya mond elmélkedést. 19-23.00-ig szentségimádás, alatta szentgyónási lehetőség. Szombaton 9.00-kor ismét kihelyezzük a szentséget, csendes szentségimádás lesz 10.00-ig, egyidőben gyóntatás, majd 10-kor szentmise keretében az elmélkedés második része. 11-12 óráig kötetlen beszélgetés a plébánián az atyával.
  • Jövő vasárnap, délután 3 órakor szentségimádást tartunk a templomban.
  • Jövő szombaton és vasárnap országos gyűjtés lesz a Szentföld javára. Adományainkkal támogassuk a szentföldi kegyhelyek fenntartását!
  • Még nem talált lakhatási megoldást a múlt héten hirdetett segítséget kérő család. Három felnőtt keres albérletet, mert a saját tulajdonukat a kölcsönt adó bank megvásárolta. A bérleményért havi 60eFt plusz rezsi díjat tudnak fizetni, amit saját munkájukkal (kertgondozás, felújítás, felügyelet, háziállatok gondozása) tudnak kiegészíteni. A Biatorbágyhoz közel eső külterület is számításba jön, munkahelyük miatt a településhez kötődnek. Hajléktalanságtól menthetünk meg egy családot, számítunk a segítő szándékú tulajdonosokra. Az alábbi elérhetőségen lehet információt adni a családnak: 70 3846744
  • Ápr. 9-től beszélgetés-sorozatra hívjuk az első gyermeküket váró fiatal párokat. Kéthetente keddenként 19 órától a plébánián találkozunk, hogy keresztény szellemiségben beszélgessünk a várandósság időszakáról, együtt készülhessünk a baba születésére, a szülői szerepre. Nem hívő párokat is nagy szeretettel várunk! További információ a kijáratnál elhelyezett plakáton, plébániánk internetes oldalain és a Torbágyi Hírekben megadott telefonszámon. Wittmann Andrea: 204997349
  • 4 027