Képviselő-testületi ülés összefoglaló 2023. június

A Torbágy Római Katolikus Plébánia képviselő-testülete jún. 14-én ülést tartott. A megbeszélésen az alábbi kérdéseket tárgyalták meg:

  1. Nyári plébániai gyermektábor Június 19-23. között alsó tagozatos gyermekek részére tábort szerveztünk a plébánián.
  2. Nyári plébániai ügyelet Július hónapra beosztottuk a plébániai irodai ügyeletet.
  3. Kápolnabúcsú – Sarlós Boldogasszony ünnepe Július 2-án – jó idő esetén – a vasárnapi szentmisét a temetőkápolnánál mutatjuk be.
  4. Templombúcsú – Rozália kápolna búcsú Szeptember 2-án, szombaton 18 órakor a szentmise a Rozália kápolnában lesz. Templomunk búcsúját szeptember 10-én tartjuk.
  5. Őszi zarándoklatok Október 14-én zarándoklatot szervezünk Győrbe. Augusztus végén – szeptember elején a Karitász Csoport tervez zarándoklatot Türjére. A részletekről később adunk tájékoztatást. Hirdetéseinkben felhívjuk a figyelmet a környező egyházközségek, és a Székesfehérvári Egyházmegye zarándoklataira, közösségi eseményeire.
  6. Közmű (gázszolgáltatási) szerződés Törvénymódosítás miatt lehetőség van a plébániaépületben a kedvezményes lakossági egyetemes gáztarifára váltani. Hogy a fogyasztási limitet ne haladjuk meg, a „külsős” rendezvények szervezőitől emelt összegű fűtési hozzájárulást kérünk.
  7. Poroltó készülékek Elvégezzük a meglevő poroltó készülékek éves karbantartását, és egy új poroltó készüléket szerzünk be.
  • 4 037