Torbágyi Hírek 2022.02.13. Évközi 6. vasárnap

febr. 15. kedd 18.oo – szentmise
febr. 19. szombat 18.oo – szentmise
febr. 20. vasárnap   8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • Hétfő este fél 7 – fél 8-ig közösségünk egységéért, fejlődéséért imádkozunk a templomban.
  • Örömmel adjuk hírül, hogy a biatorbágyi Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola szeptembertől a biai katolikus templom szomszédságában lévő felújított kastélyszárnyba költözik. Ezzel lehetőség nyílik – a nagy érdeklődésnek megfelelően – 2 első osztály indítására. Egyúttal értesítjük a családokat, hogy a 2022-23-as tanévre vonatkozó beiskolázási program az iskola honlapján és facebook oldalán is elérhető. Rendezvényeikre szeretettel várnak minden olyan érdeklődő családot, aki keresztény értékrendű, a magyar műveltség és az érzelmi nevelés iránt elkötelezett iskolába szeretné adni gyermekét.

A leendő elsős osztályok közösségvezetői Bodnárné Sárvári Kinga és dr. Lehelné Szentjóby Ildikó lesznek.

Bodnárné Sárvári Kinga tanítónő, általános iskolai katolikus hittanár, 10 éve az iskola pedagógusa, a biai Szent Anna plébánia aktív tagja, a biai MÉCS családközösség szervezője.

Lehelné Szentjóby Ildikó torbágyi plébániánk tevékeny tagja, több évig a baba-mama klub, hittantáborok, betlehemes játékok szervezője volt, a karitász csoport alapítója és vezetője, a torbágyi egyházközség képviselő-testületének tagja.

Mindketten nagy szeretettel várják a leendő első osztályosokat a czuczoros közösségbe!

  • 4 034