Isten adta öröm

Múlt hét szombaton több mint ötven alsós korú kisgyerek indult útnak reggel, hogy együtt, egy jót kiránduljon. Szépséges őszi erdő, tágas rét, izgalmas számháború, sok nevetés és néhány km gyaloglás várta őket, hazaérve pedig finomabbnál finomabb palacsinta hegyek.
Hogy mi kellett mindehhez? Két lelkes és elkötelezett szervező, aki megálmodta, és megteremtette ennek lehetőségét, valamint számtalan segítő aki hozzájárult ennek a programnak az öröméhez!

A képeket elnézve azt hiszem mindannyian megérezhetjük az “ADÁS” boldogságát! Két fiatal, lelkes és elkötelezett szülő gondolt egyet és megszervezte ezt a programot közösségünk kisiskolás gyermekeinek. Időt, energiát, szenvedélyt, lelkesedést, figyelmet adtak, és a Jóisten melléjük állt! Adott melléjük napfényt, jóidőt, a négy kéz mellé gondos minden gyerket vigyázó védelmet, no meg sok szorgos,a háttérben szolgáló segítőt. Isten áljon minden szolgálatát adó testvérünket, akik biztos vagyok benne, hogy most is megtapasztalták Isten bőséget árasztó szeretetét!

“Hálásan köszönjük mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak a program sikeréhez, a gyerekek öröméhez. Tavasszal tervezzük a következő kirándulást, szeretettel várjuk a gyerekeket!”
Kriszti és Pali

  • 3 156
Eseménynaptár
Facebook
Levelezőlistánk
powered by Odyno gGroupslogo
  • 3 156