Torbágyi Hírek 2021.09.19. Évközi 25. vasárnap

szept. 21. kedd 18.oo – szentmise
szept. 25. szombat 18.oo – szentmise
szept. 26. vasárnap   8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • Örömmel számolunk be, hogy múlt vasárnap, templomunk búcsúnapján felszentelhettük a pince felújított, használatra alkalmassá tett közösségi tereit. Hálásak vagyunk, hogy ez a terv megvalósult, kérjük Isten áldását, hogy közösségünk tagjai az Ő dicsőségére boldogan használhassák! Köszönjük mindenki munkáját, anyagi hozzájárulását!
  • Templomunk restaurálásának XI. ütemeként a szószékkosár, XII-ként a szószékhátfal és hangvető kerül sorra. A Nemzeti Kulturális Alap Örökségvédelmi Kollégiumának restaurálási pályázatán nyert plébániánk, az önrészt Biatorbágy Város Önkormányzata biztosította. A felújítást a Pest Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztálya felügyeli.
  • Templomunk és – már a pincehelyiséggel bővült – plébánia épületünk takarítási feladatait, virágdíszítését a mindenkori Oltáregylet tagjai önkéntesként végzik, több csoportban. A megnövekedett feladatra kevesen vannak, szeretettel hívnak és várnak asszonytársakat – kortól függetlenül – maguk mellé. Szeretnénk, ha több család között oszlana meg a szolgálat, többen éreznék magukénak ezeket a tereket, kevesebb feladat jutna mindenkire. Alkothatnak akár újabb 4-6 fős csoportokat pl. baráti édesanyatársak. Várjuk a jelentkezéseket a sekrestyében! Akik érdeklődnek, feliratkoznak, vagy még bizonytalanok, azoknak nagyon szívesen személyesen elmondjuk a tudnivalókat.
  • 4 033