Torbágyi Hírek 2019.06.09. Pünkösdvasárnap

                                    

jún. 11. kedd 18.oo – szentmise
jún. 15. szombat 18.oo – szentmise
jún. 16. vasárnap  8.45 – szentmise

11.15 –  szentmise

  • Ma átadhatjuk adományainkat kárpátaljai testvéreink javára.
  • Pünkösdhétfőn nem lesz Torbágyon szentmise. Székesfehérvárra hívjuk a Testvéreket, a 14. Egyházmegyei Napra a Bregyó Közi Ifjúsági Szabadidő Központba. A találkozó délelőtt 10 órakor szentmisével kezdődik, keresztény családok minden korosztálya számára kínálnak programokat a délután fél 4-kor kezdődő szentségimádásig.
  • Kedden fél 8-9-ig folytatjuk az evangéliumról szóló beszélgetésünket a plébánián. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Peruban élő magyar paptestvérünk missziós telepet hozott létre éhezők számára. A bejáratoknál lévő dobozokba tett pénzadománnyal támogathatjuk a nálunk nyomorultabb helyzetben élőket. Köszönjük mindenki nagylelkű adakozását!
  • Emlékeztetjük Testvéreinket, hogy jún. 23-án, Úrnapja ünnepén 11 órakor lesz szentmise, ezt követi a körmenet a feldíszített sátrakhoz, végül Te Deum a templomban. Az időpont közeledtével egyre jobban látjuk, milyen virágokat, szirmokat tudunk a virágszőnyeg készítéséhez, sátrak díszítéséhez összegyűjteni. Bátorítjuk Testvéreinket, hogy szólítsák meg szomszédaikat, barátaikat, hogy elegendő virágfelajánlást kapjunk! Megköszönjük, ha a sekrestyében, vagy az e-mailben megosztott, alább is szereplő táblázatban jelentkeznek a feladatokra. Mindannyiunknak megerősítést jelent, ha látjuk, kikre számíthatunk a vasárnap reggeli előkészületben, és már előre örülhetünk a találkozásnak 8 órától. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_6UA7uNHYEas_WlU_DniXEKNtjSoIRhUFBvdIdvOGBA/edit#gid=0
  • Jún. 22-én, Úrnapja előtt szombaton az esti szentmise után egyórás Szentségimádást tartunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szándékára.
  • 4 033