Úrnapi előkészület hirdetése

Már most készülünk a jún. 23-i Úrnapi sátrak díszítésére és a virágszőnyeg készítésére. Fontos VÁLTOZÁS, hogy az Úrnapi szentmise idén 11 órakor kezdődik.

Az élő fűzsátrakat plébániánk közösségei díszítik. A sátrak előtt szirmokból kirakott „képek” lesznek. A sátrak között elsőáldozóink és alsós vagy óvodás kislányok hinthetnek virágszirmot. A körmenet a múlt években bejárt útvonalon halad majd.

A templom körüli virágszőnyeget reggel 8 órától közösen készítjük. Ezt az útvonalat 2 m-es szakaszokra bontjuk. Egy-egy család vagy kisebb, alkalmi közösség, barátok vállalhatják egy ilyen szakasz díszítését. Hívjuk és bátorítjuk testvéreinket, hogy minél többen kapcsolódjunk be a feladatokba!

Várjuk azok jelentkezését, akik:

–          vállalják egy előre kimért 2 m hosszú, 60-80 cm széles szakasz díszítését vagy

–          szirmokat tudnak hozni a szőnyeghez vagy

–          virágot tudnak hozni a sátrak és a szőnyeg díszítéséhez.

A szentmisék után a sekrestyében lehet feliratkozni ezekre a feladatokra. Idősebb testvéreinkhez házhoz megyünk a virágokért, ezért tőlük telefonszámot, lakcímet is kérünk szépen vagy Dori Gabi hívható a 30-6466261 számon. A színenként külön gyűjtött virágszirmokat előző szombaton reggel 8-10 és este 17-18 óra között, vagy vasárnap reggel kérjük a plébánia pincéjébe hozni.

Aki a plébániai e-mail levelezőn megosztott táblázatban már feliratkozott, annak nem kell még egyszer jelentkeznie.

  • 4 028