Torbágyi Hírek 2019.02.17.

febr. 19. kedd 18.oo – szentmise
febr. 23. szombat 18.oo – szentmise
febr. 24. vasárnap  8.45 – szentmise

11.15  – szentmise

  • Templomunk és plébániánk heti takarítására keresnek az asszonytársak szolgálatot vállaló nőtársakat kieső 2-3 fő helyére. 4 csoportban mindössze havi egy szombat reggeli elfoglaltság jut mindenkire. Várjuk a lelkes jelentkezőket a sekrestyében.
  • Kérjük azokat a jegyeseket, akik ebben az évben templomunkban kívánnak házasságot kötni, február hónap során jelentkezzenek a plébánián ügyeleti időben vagy a szentmisék után a sekrestyében!
  • A csíksomlyói pápalátogatásra szervezünk zarándoklatot a torbágyi hívek részére. Ez nem a pünkösdi búcsú idejére esik, hanem egy héttel korábban, máj.30 – jún.02. között. A torbágyi zarándokok egy másik zarándok csapathoz, valószínűleg a zsámbékihoz csatlakoznának. Kérjük, hogy aki szívesen jönne Csíksomlyóra, erre az igazán különleges alakalomra a pápalátogatást megünnepelni, összetartozásunkat kifejezni, az a sekrestyében neve, telefonszáma megadásával jelentkezzen! Ugyanitt és az ajtóknál megtalálható a részletes programtervezet.
  • Febr. 19-én, kedden este fél 8-tól 9-ig híveink kezdeményezésére Szentírási gondolatokat elemző beszélgetésére hívjuk a kedves testvéreket a plébániára. Ezek az alkalmak kéthetente kerülnek megrendezésre.
  • 4 028