Pozitív Fegyelmezés tréning

Kedves Testvérek!

Örömmel hirdetjük, hogy a képviselő-testület támogatásával megvalósul az alábbi 6 alkalmas tanfolyam:

 Program: Pozitív Fegyelmezés tréning

A tréning célja, hogy segítsen a bevett fegyelmezési eszköztárunkat olyan eszközökkel leváltani, amelyek határozott korlátokat állítanak, de egyben jellemformálóan hatnak, a felelősség és az életismeret irányába terelik a gyereket, miközben mentesek a megalázástól és az öncélú, rejtett bosszúvágytól hajtott büntetéstől.

Fegyelmezni, de pozitív, azaz a személyiség fejlődését és a kapcsolatokat előrevivő formában.

A Pozitív Fegyelmezés eszközöket adhat azoknak, akik az egyensúlyt keresik szabadon engedés és korlátozás között. A program mindenkinek szól, aki a hagyományos eszközöket valóban hatékonyakkal szeretné leváltani, vagy ilyeneket is beépíteni az eszköztárába.

A tanfolyam interaktív és kooperatív, és mivel 12 fős kis létszámban indul, ezért szándéknyilatkozatot kell aláírni a jelentkezőknek, miszerint 2 alkalomnál többet nem hiányoznak (férj, feleség, nagyszülők, testvérek válthatják egymást).

Előadó: Tóthné Magasföldi Rózsa (bővebb információ a https://pozitivkommunikacio.hu)

Dátum: 2019. január 24-től 6 héten át, csütörtökönként 17:00-19:00-ig

Helyszín: Torbágy Plébánia (2051 Biatorbágy, Dózsa György út 8.)   Karitászos Testvéreink nagylelkűen vállalták és segítenek a gyermekfelügyeletben a baba-mama szobában.

A tanfolyamot a képviselő-testület anyagilag 80%-ban támogatja, így alkalmanként csak 500.-Ft-ba kerül, mely egy összegben kerül kifizetésre az első alkalommal.

A tanfolyamhoz szükséges munkafüzetet az előadó ajándékként felajánlotta közösségünk résztvevő tagjainak.

Aki szeretne részt venni, 2019. január 15-ig jelentkezzen a boglarkabard@gmail.com e-mail címen.

  • 4 035