Torbágyi Hírek 2018.10.07.

okt. 9. kedd 18.00- szentmise
okt. 13. szombat 18.oo- szentmise
okt. 14. vasárnap  8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • Okt. 7-én, vasárnap nem lesz délutáni szentségimádás a templomban.
  • Okt. 8-án, hétfőn ismét imádkozunk közösségünkért, este fél 7-kor találkozunk a templomban. Mindenkit örömmel látunk.
  • Okt. 13-ára, szombatra az egyházmegyei nagyszülők zarándoklatára Alsószentivánra, a biai karitász csoport szeretettel hívja a torbágyi testvéreket is. Külön autóbuszt indítanak, jelentkezni lehet Marlok Ferencné Zsuzsánál. Tel: 310 – 658.
  • Okt. 12-én, pénteken szeretettel várjuk a torbágyi híveket az idén 25 éves fennállását ünneplő Nemzeti Kulturális Alap (NKA) rendezésében az Aquincumi Múzeumban megtartandó konferenciára, melynek címe: Múltunk jövője jelen időben – Eredmények és lehetőségek. Az a megtiszteltetés érte a torbágyi plébániát, hogy az NKA Örökségvédelmi Kollégiuma a 25 év legkiemelkedőbb, példaértékű felújítási munkái közé választotta a TORBÁGYI OLTÁR RESTAURÁLÁSI projektet. A torbágyi plébánia 9 támogatott pályázata közül 7 pályázatot nyert az oltárok restaurálására, amely mintaértékű felújítási munkaként kerül bemutatásra. A konferencián Baracza Szabolcs okleveles faszobrász-restaurátor művész, műemlékszakértő tart előadást a restaurálási munkákról.
  • Okt. 14-én, jövő vasárnap kivételesen nem lesz gyerekmise, az utána következő héttől a gyerekmisék újra folytatódnak.
  • Jövő szombaton és vasárnap átadhatjuk kárpátaljai testvéreink megsegítésére szánt adományainkat.
  • Köszönjük Testvéreink gondosságát, akik a 2018. évi egyházfenntartási hozzájárulásukat már befizették. A hozzájárulás befizetését név szerint nyilvántartjuk, mértéke a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ajánlása szerint az éves nettó jövedelem 1%-a. A 2018. évi egyházfenntartási hozzájárulást a szentmisék után a sekrestyében is befizetheti, aki ezt eddig még nem rendezte. Postai csekket a bejáratoktól lehet elvinni, és átutalás is indítható. Kérjük, minden esetben adja meg a közleményben nevét és címét! A plébánia bankszámlaszáma a csekken, a Torbágyi Hírekben és templomunk honlapján is megtalálható.
  • 4 007