Torbágyi Hírek 2021.09.05. Évközi 23. vasárnap

szept. 7. kedd 18.oo – szentmise
szept. 11. szombat 18.oo – szentmise
szept. 12. vasárnap   8.45 – szentmise
  • A mai napon fővárosunkban ünnepélyes megnyitásra kerül az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus. Ha tehetjük, vegyünk részt személyesen minél több programon, vagy itthonról imádsággal kövessük az eseményeket!
  • Elsővasárnap van, délután 3 órakor, továbbá este 6 – fél 8-ig szentségimádást tartunk a templomban.
  • Jövő szombaton és vasárnap átadhatjuk kárpátaljai testvéreink megsegítésére szánt adományainkat.
  • Jövő vasárnap, templomunk búcsúnapján az ünnepi szentmisére 8.45-kor kerül sor. Ezen a napon teljes búcsút nyerhetünk, ha szentgyónást végzünk, szentáldozáshoz járulunk és a pápa szándékára egy Hiszekegyet és egy Miatyánkot imádkozunk. A NEK záró szentmiséje aznap fél 12-1 óráig tart. A búcsúnkhoz kapcsolódó agapét így délután 3-tól rendezzük a plébániakertben. Mindenkit szeretettel várunk a közösségi alkalomra, beszélgetésre! Ha tehetjük, az agapéhoz üdítővel, süteménnyel járuljunk hozzá!
  • Szeretettel várjuk a középső és nagycsoportos gyerekeket az óvodákban római katolikus hittanfoglalkozásra, amelyet Fehér Margit hittantanár vezet. Jelentkezni a margit@vipmail.hu e-mail címen lehet szept. 19-ig. Az első foglakozás a Legóvár Óvodában szept. 21-én,  kedden 15 órakor, a Meserét Óvodában szept. 22-én, szerdán 15 órakor lesz.
  • A nyári szünet után szeptember közepén újra indul a baba-mama klub. Szeretettel várjuk a kisgyermekes édesanyákat és gyermekeiket csütörtök délelőttönként 10-12-ig a plébánián. Ha az időjárás engedi, az alkalmakat a szabadban, a plébánia kertjében tartjuk, hűvösebb, rosszabb időben pedig a baba-mama szobában vagyunk. Az első találkozásunk szept. 16-án 10 órától lesz, várjuk a “régieket” és az újonnan csatlakozókat is! A közösséget vezeti: Horváthné Lehel Krisztina.
  • Érkezett egy felajánlás, miszerint használt, de jó állapotú textilbőr ülőgarnitúra keresi új gazdáját. A kanapé mérete 190×100, 1 db fotelé 80×100 cm. Érdeklődni Lehel Ildikónál (06 30 7496394) a karitász vezetőjénél lehet.
  • 4 028