Torbágyi Hírek 2021.02.28. Nagyböjt 2. vasárnapja

márc. 2. kedd 18.oo – szentmise
márc. 4. elsőcsütörtök 18.oo – igeliturgia
márc. 5. elsőpéntek 18.oo – szentmise
márc. 6. elsőszombat 18.oo – szentmise
márc. 7. elsővasárnap   8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • A mai perselypénz a katolikus iskolák javára fordítódik. Gondoljunk erre, amikor elhagyjuk a templomot és anyagi lehetőségeink szerint támogassuk a katolikus oktatás ügyét!
  • Hétfő este fél 7 – fél 8-ig plébániánk Szentlélekben való megújulásáért imádkozunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  • A héten elsőcsütörtök lesz. Igeliturgiában imádkozzunk papi és szerzetesi hivatásokért!
  • Elsőpénteken – amint már pár hónapja szokás – ismét lesz szentgyónási lehetőség templomunkban. Németh László atya délután 4 – ¾ 6-ig várja a gyónókat. Előzetes feliratkozás a szeretetlelke.hu oldalon lehetséges. 5 – ½ 8-ig szentségimádás lesz, 5 órától keresztutat mondanak a lelkipásztori kisegítők az Oltáriszentség jelenlétében. 6 órától szentmisében kérjük Jézus Szíve kegyelmeit!
  • Elsőszombaton imádkozzunk Szűz Mária közbenjárását kérve a világ békéjéért!
  • Jövő héten elsővasárnap lesz, délután 3 órakor szentségimádást tartunk a templomban.
  • Nagyböjt péntekjein kötelező a hústilalom 14 éves kortól a halálig, amit nem válthatunk át más önmegtagadásra, imára vagy jócselekedetre, mint az év többi péntekjén. A hústilalom alól felmentést kapnak a súlyos betegek, a nehéz fizikai munkát végzők és azok, akik nem a saját asztaluknál étkeznek. Nagyböjtben tartózkodjunk a zajos mulatságoktól! Ne feledkezzünk meg arról, hogy elvégezzük húsvéti szentgyónásunkat és szentáldozásunkat! Minden szombaton este fél 6-tól gyóntatás van templomunkban. Péntekenként keresztúti ájtatosságot tartunk a templomban este 6, illetve délután 5 órai kezdettel.
    márc. 5. 17.oo Lelkipásztori munkatársak
    márc. 12. 18.oo Karitász
    márc. 19. 18.oo Cursillo közösség
    márc. 26. 18.oo Anyaima közösség
    ápr.  2. 12.oo Lehel István vezetésével

    jó idő esetén a Katalin-hegyen lévő kálvárián

    rossz idő esetén a templomban

  • 4 007