Torbágyi Hírek 2021.01.17. Évközi 2. vasárnap

jan. 19. kedd 18.oo – szentmise
jan. 23. szombat 18.oo – szentmise
jan. 24. vasárnap   8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • A mai napon kezdődik és jövő vasárnapig tart az ökomenikus imahét. A 2021-es imahét témája: „Maradjatok meg szeretetemben, és sok gyümölcsöt teremjetek!” Ennek szellemében imádkozzunk ezekben a napokban a keresztények egységéért!
  • Hétfő este fél 7 – fél 8-ig plébániánk Szentlélekben való megújulásáért imádkozunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Templomunk rendszeres takarításához havonta 1-1 órára, továbbra is asszonytársakat keresünk.
  • Karitász hírek: Az adventi tartós élelmiszer-gyűjtés során közel 900 kg gyűlt össze, köszönjük a testvérek adományait! Az Ohmüllner Márton Alapítványhoz befolyt támogatások felhasználásával együtt több, mint 120 csomagot tudtunk készíteni, amelyeket karácsony előtt eljuttatott a karitász a rászorulóknak Biatorbágy-szerte. Hálásan köszönjük mindenki nagylelkű felajánlását! Hirdetjük továbbá, hogy lehetőségünk van használt, de jó állapotú ruhát, cipőt, játékot, egyéb háztartási cikkeket közvetíteni rászorulók részére. Kérjük, jelentkezzen, aki tud olyan családról, beteg, idős testvérről, akinek szüksége volna bármire, hogy segíthessünk! Lehel Ildikó karitász vezető telefonszáma 30 7496394. Keresünk működő hűtőszekrényt, fagyasztót, és van egy régi típusú automata mosógép felajánlásunk.
  • 4 034