Torbágyi Hírek 2020.11.15. Évközi 33.vasárnap

nov. 17. kedd 18.oo – szentmise
nov. 21. szombat 18.oo – szentmise
nov. 22. vasárnap   8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • A járványügyi helyzet intézkedéseihez igazodva online folytatjuk az evangéliumról szóló beszélgetésünket, kedd este fél 8-9-ig szeretettel várunk mindenkit a képernyők előtt! Aki eddig nem járt, de szeretne csatlakozni, keresse Fekete Pétert vagy Wittmann Andreát, hogy e-mail címe megadásával az alkalomhoz kapcsolódhasson!
  • Ugyancsak a kijárási korlátozás miatt korábbra került a pénteki szentségimádás időpontja, délután 5-fél 8-ig találkozhatunk az Úr Jézussal a templomban.
  • Karitász csoportunk hirdetése a tartósélelmiszer-gyűjtéssel kapcsolatban: Ferenc pápa cselekvésre hív mindenkit, „szeretettel szolgáljatok egymásnak”, „hordozzátok egymás terhét”! /Gal 5, 13-14, 14,6,2/ „A szegény felé is nyújtsd ki a kezedet” – e régi bölcsesség ma is időszerű, tekintetünket a lényegesre irányítja. A szegénység különböző módon jelenik meg, figyelmet követel: lehetőség, hogy az Úr Jézussal találkozzunk, aki kijelentette, hogy a legkisebb testvéreiben jelen van.” /Mt 25,40/

Idén az alábbi gyűjtőpontokon adhatjuk le adományainkat:

– Torbágyi Szűz Mária Szent neve templom – szentmisék előtt és után

– Torbágyi Plébánia, Dózsa Gy. út 8. – keddenként 16-18, szombatonként 8-9 óra között

A gyűjtés nov. 17 – dec. 8-ig tart. Ezután önkénteseink eljuttatják az adományokat rászoruló testvéreinknek. Amennyiben pénzadománnyal szeretnénk segíteni, a          templom karitász perselyébe, ill. az Ohmüllner Márton Alapítványon keresztül „Karitász célokra” megjelöléssel tehetjük meg. Hálásan köszönjük mindenki nagylelkűségét!

  • 4 035