Torbágyi Hírek 2019.05.05.

máj. 2. kedd 18.oo – szentmise
máj. 11. szombat 18.oo – szentmise
máj. 12. vasárnap  8.45 – szentmise

11.15 – szentmise

  • Ma délután 3 órakor szentségimádást tartunk a templomban.
  • Hétfőn 18.30-tól plébániánk közösségéért imádkozunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Egyházmegyénk hagyományos gyűjtése húsvét 4. vasárnapján, jövő hétvégén lesz. Az idei évben az összeget a tűzvész által megrongálódott perbáli plébániatemplom felújítására fordítjuk. Kérjük a Testvéreket, hogy lehetőségeikhez mérten anyagi hozzájárulással támogassák egyházmegyénket!
  • Jövő szombaton és vasárnap átadhatjuk kárpátaljai testvéreink megsegítésére szánt adományainkat is.
  • Szombat délután 4 órától szkólák találkozója lesz templomunkban. Gyermekkórusunk vendégei Gödöllő, Zsámbék, Máriabesnyő, Budapest és Debrecen szkólái. Ahogy a korábbi években is nagy sikerrel zajlott a találkozó, idén is a bemutatkozó énekléseket húsvéti vesperás követi fél 6-tól, majd a 6 órás szentmisét a praemontrei atyák celebrálják. Orgonál: Farkas Domonkos. Részletes program a Hírekben, a honlapon és a bejáratok mellett olvasható. Mindenkit nagy szeretettel várunk!
  • Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy ha személyi jövedelemadó bevallásunkat a NAV el is készíti, az 1%-okról magunk rendelkezhetünk, ebben az esetben online módon. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma 0011. A civil szervezet javára adható 1%-kal kapcsolatban szíves figyelmükbe ajánljuk a plébániánkon működő Ohmüllner Márton Alapítványt, melynek adószáma és számlaszáma a Hírek allécében megtalálható. Az ide érkező támogatások teszik lehetővé, hogy az alapítvány olyan közösségi programok megvalósításában segítsen, mint a gyermekhittantábor, szkólánk működése, zarándokutak, a MÉCS közösség tábora, rászorulók segítése. További utalásokat is hálásan megköszönünk!
  • 4 007