Torbágyi Hírek 2018.11.11.

nov.13. kedd 18.oo – szentmise
nov.17. szombat 18.oo- szentmise
nov.18. vasárnap 8.45 – szentmise

11.45 – szentmise

  • Ma átadhatjuk adományainkat kárpátaljai testvéreink javára.
  • A Horváth család ezúton is köszönetet mond mindenkinek, akik figyelmükkel, imáikkal, szeretetük sokféle megnyilvánulásával kísérték Lilla gyermekük életét, anyagi és lelki támogatásukkal segítették a családot. Nov. 9-én, pénteken a Jóisten magához vette Lillát. Jövő héten pénteken, nov. 16-án veszünk búcsút tőle. A szertartás 14 órakor kezdődik itt a templomban, amelyre a család szeretettel hívja a templomi közösséget. Kérésük, hogy az együttérzést kifejező virág helyett az erre szánt összeget a templomajtóknál kihelyezett gyűjtőládákba tegyék majd, amelyet azoknak az intézményeknek fognak felajánlani, amelyek a hasonló sorsú gyermekekről gondoskodnak.
  • Nov. 18-án, jövő vasárnap, ¾ 9-kor gyógyító mise lesz templomunkban, amely előtt közös ima, utána közbenjáró imaszolgálat lesz. A buzdítást Sipos Gyula törökbálinti lelkipásztori kisegítő fogja tartani.
  • Nov. 23-án és 24-én tartós élelmiszer gyűjtést szervez karitász csoportunk, melynek részletei alább olvashatók.
  • Várjuk azoknak az iskolás gyerekeknek a jelentkezését a sekrestyében, akik szeretnének részt venni dec. 24-én a betlehemes játékban.

GYŰJTÉS

Nov. 23-án, pénteken, és 24-én, szombaton Karitász csoportunk önkéntesei idén is gyűjtenek tartós élelmiszert biatorbágyi rászorulók számára. Szeretettel hívjuk azokat a testvéreinket, akik szívesen bekapcsolódnak az adománygyűjtésbe. Feladataink: az áruházba érkező vásárlók tájékoztatása szórólap átadásával, majd az összegyűlt adományok rendszerezése és plébániára szállítása. Nagy segítséget jelentene, ha többen vállalnának akár csak 1-2 órás ügyeletet. Jelentkezni a szentmise után a sekrestyében lehet, név, telefonszám, e-mail-cím megadásával, hogy később a beosztást összeállíthassuk. Szeretettel bátorítjuk fiatal testvéreinket és az önkéntes órákat gyűjtő középiskolásokat a jelentkezésre.

“Ne fáradjatok bele a jótettekbe!” Mutassuk meg együtt Isten gondoskodó szeretetét!

                                                                                                                                                                 Lehel Ildikó Karitász vezető

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • 4 035