Torbágyi Hírek 2019.03.17.

Nagyböjt 2. vasárnapja

márc. 19. kedd 18.oo – szentmise
márc. 22. péntek 18.oo –  keresztút
márc. 23. szombat 18.oo – szentmise
márc. 24. vasárnap  8.45 – szentmise

11.15  – szentmise

  • Kedden fél 8-9-ig folytatjuk az evangéliumról szóló elmélkedésünket. Mindenkit szeretettel várunk.
  • Nagyböjt péntekjein este 6 órakor keresztúti ájtatosságot tartunk a templomban.
  • Minden szombaton este fél 6-tól gyóntatás van templomunkban.
  • A csíksomlyói pápai szentmisén való részvétel regisztrációhoz kötött. Ennek határideje március 31. Fontos, hogy minél hamarabb jelentkezzünk. Ha egyénileg, családdal utazunk, akkor regisztráljunk! A buszos csoport számára a regisztrációt elvégezzük.
  • Újabb segítségnyújtási lehetőségre hívják fel a figyelmünket: Három felnőttből álló család keres Biatorbágyon albérletet, miután a saját tulajdonukat a kölcsönt adó bank megvásárolta, és rövid időn belül el kell hagyniuk azt. Hajléktalanságtól menthetünk meg egy családot. Kistermetű szobatiszta kutyájukat magukkal szeretnék vinni. A bérleményért havi 60eFt plusz rezsi díjat tudnak fizetni, de saját munkájukkal (kertgondozás, felújítás, felügyelet, háziállatok gondozása) is ki tudják ezt egészíteni. A külterület településhez közel eső része is számításba jöhet. A család a munkája miatt Biatorbágyhoz kötődik. Számítunk a segítő szándékú tulajdonosokra. Az alábbi elérhetőségen lehet információt adni a családnak: 06 70 384 6744
  • Április 5-én és 6-án nagyböjti lelkigyakorlatot tartunk templomunkban. Ápr. 5-én 17.00-tól keresztút, 18.00-tól elsőpénteki szentmise lesz, melyet a jelenleg Kárpátalján szolgáló Janig Péter atya tart. A prédikációban nagyböjti elmélkedést mond. 21.00-ig szentségimádásra és szentgyónásra lesz lehetőség. 6-án, szombaton 9.00-tól 10.00-ig lesz szentségimádás és gyóntatás, majd szentmise keretében az elmélkedés második része. Ezt követően a plébánián kötetlen beszélgetés Janig Péter atyával. Jöjjünk minél többen, készüljünk együtt lélekben húsvétra!
  • 4 039