Torbágyi Hírek 2024.08.25. Évközi 21. vasárnap

Jövő heti miserendünk:

aug. 31. szombat 18.oo szentmise
szept. 1. vasárnap   8.45 szentmise
  • Jövő vasárnap szept. 1-je lesz, a szentmisében kérni fogjuk a Szentlélek kegyelmét a tanévet kezdő diákokra és tanáraikra.
  • Jövő héten elsővasárnap lesz, délután 3 órakor szentségimádást tartunk a templomban.
  • Szept. 2-án, szept. első hétfőjén a Szent Rita cursillós imacsoport a találkozását mások számára is nyitott „minizarándoklat” formájában szervezi templomunk és a Katalin-hegyi „Élet az Életért kápolna” közötti útvonalra. A mintegy 2,5 km-es távolságot gyalogosan kb. 40 perc alatt lehet megtenni. https://maps.app.goo.gl/vgc8k1hQ8UiBRhSA6 Szeretettel hívjuk mindazokat, akik ezen szakasz öt állomásán készek velünk egyénileg, de mégis közösségben rátekinteni a szülő-gyerek szeretetkapcsolataikra. Indulás 19 órakor a templom melletti parkolóból, érkezés 20:30 körül a 2023. áprilisában felszentelt Szent Gianna kápolnához. Visszajutás akár autóval, ha erre jelzett igény van. Jelentkezés az alábbi címsoron:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DMRTH4zWDP9-juJK0uFTPb9PYAM3gvUUyianwP2QEgs/edit?gid=0#gid=0

További részletekről a levelező listákon üzenünk.

  • 7-én, szombaton az előesti 18 órai szentmisét a Rozália kápolnában tartjuk, annak búcsúja alkalmából.
  • 8-án, vasárnap a 8.45-ös szentmise keretében kerül sor a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Általános Iskola tanulóinak elsőáldozására.
  • A keddi szentmisék szept. 17-én indulnak újra, előző kedden, 10-én Székesfehérváron lesz Veni Sancte szentmise.
  • Gyerekmisét szept. 29-én tartunk ősszel először, mert 22-én bérmálás lesz Törökbálinton, 15-én pedig templomunk búcsúját ünnepeljük a reggeli szentmise után a plébániakertben, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  • Október 5-ére egésznapos zarándoklatot szervezünk Pannonhalmára. Különbusszal utazunk, melynek díját az Ohmüllner Márton Alapítvány téríti, a résztvevőktől 4.ooo.-Ft-ot kérünk a közös ebédre és a 800 éves fennállását ünneplő bazilika vezetett megtekintésére. A felnőtt családtaggal érkező 12-18 év közötti ifjak számára a részvétel térítésmentes. Jelentkezés a sekrestyében vagy Dori Gabi testvérünknél.

https://www.youtube.com/watch?v=1eQU08qpoqA

  • 4 181