Torbágyi Hírek 2019.02.24.

febr. 26. kedd 18.oo – szentmise
márc. 1. elsőpéntek 18.oo – szentmise
márc. 2. szombat 18.oo – szentmise
márc. 3. vasárnap  8.45 – szentmise

11.15  – szentmise

  • Febr. 27-én, szerdán este 6 órakor folytatódik plébániánkon az “Együtt az úton – a szeretet mint életforma” beszélgetéssorozatunk. Témánk az „alázat” lesz. A találkozókon személyesen fejlődhetünk a szeretet cselekedeteinek gyakorlásában hónapról-hónapra együtt, egymást erősítve gondolhatjuk végig azokat a vonásokat, melyeket a szeretet, mint magatartásforma magában foglal. Nagy reményekkel várjuk a találkozásokat és nagy szeretettel hívjuk a kedves testvéreket erre a közös utazásra, azokat is, akik már a megelőző alkalmakon részt vettek, de azokat is, akik most szeretnének csatlakozni.
  • Febr. 28-án, csütörtökön délelőtt 10 órától az idősek Szent Klára közösségének találkozója lesz a plébánián.
  • Márc. 1-je elsőpéntek, 6 órától szentmise lesz, majd fél 7-től folytatjuk a szentmisén kapott küldetésünkről szóló együtt gondolkodó beszélgetésünket. Mindenkit szeretettel várunk.
  • Jövő héten elsővasárnap lesz, a szentségimádás kivételesen 2 órakor kezdődik a szokásos délután 3 óra helyett.
  • A csíksomlyói pápalátogatásra autóbuszos zarándoklatot szervezünk. Ez nem a pünkösdi búcsú idejére esik, hanem egy héttel korábban, máj.30 – jún.2. közé. Nagyvárad, Korond, a Tordai-hasadék megtekintése után érkezünk Csíksomlyóra. Hazafelé Déván keresztül vezet az út. A részvételi díjról, annak tartalmáról a kihelyezett szórólapokon tájékozódhatunk. Kérjük, hogy aki szívesen jönne erre a különleges alakalomra a pápalátogatást megünnepelni, összetartozásunkat kifejezni, az jelentkezzen a sekrestyében vagy a szórólapon megadott elérhetőségeken!
  • 4 007